servicii sudura

Bun venit la Procedrom: Servicii de Producție Industrială

Suntem încântați să anunțăm noutățile pe care le aducem în domeniul serviciilor de producție industrială! Procedrom continuă să se dezvolte și să își îmbunătățească capacitățile pentru a răspunde cerințelor din ce în ce mai complexe ale clienților noștri. 

Ce aducem nou? 🔹 Debitare laser pe masă de 2.5m x 6m – Cu echipamente de ultimă generație, suntem pregătiți să realizăm proiecte de mare precizie și complexitate. 🔹 Tehnologie avansată – Utilizăm cele mai moderne tehnologii pentru a asigura calitatea și precizia fiecărei lucrări. 🔹 Eficiență și profesionalism – Echipa noastră de specialiști este dedicată să ofere soluții personalizate pentru fiecare client.

Beneficiile colaborării cu noi: ✅ Proiecte realizate la standarde ridicate de calitate ✅ Timp de execuție rapid și respectarea termenelor ✅ Flexibilitate și adaptabilitate la cerințele fiecărui proiect

Vă invităm să explorați noul nostru site și să ne contactați pentru orice solicitare sau întrebări. Rămâneți conectați cu noi pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele speciale!

Contact: Telefon: +40 755 703 918 Email: office@procedrom.ro

Despre Procedrom

Procedrom dezvoltă și oferă servicii de producție la un nivel înalt. Misiunea noastră este să fim lideri în furnizarea de servicii de producție industrială și un partener pe termen lung pentru clienții noștri. Procedrom este dedicat oferirii de soluții pentru reducerea costurilor și pentru a vă satisface nevoile în timp util și eficient.

Procedrom știe cât de important este succesul proiectelor dumneavoastră, de aceea personalul companiei se concentrează pe trei dintre cei mai importanți factori critici: calitate, cost și timp de livrare.

Serviciile Noastre:

  • Tăiere Laser: Masa noastră de tăiere de 2500×6000 mm asigură o execuție optimizată a proiectelor complexe cu risipă minimă de material.
  • Îndoire CNC
  • Sudură
  • Asamblare mecanică

Locația Noastră:

Procedrom este situat în mijlocul Transilvaniei, în localitatea Jucu, județul Cluj, cu acces rapid la căile de comunicații.

De ce să alegeți Procedrom?

Cu mai mult de 15 ani de experiență și cunoștințe despre standardele internaționale de utilizare, schimbările tehnologice și sistemele industriale, suntem dedicați să oferim soluții economice și eficiente clienților noștri valoroși. Alegeți Procedrom pentru execuție optimizată și profesionalism.

Explorați Serviciile Noastre:

  • Tăiere cu laser
  • Îndoire CNC
  • Sudură
  • Asamblare mecanică
  • Externalizare

Vă ajutăm să profitați la maximum de afacerea dvs. Contactați-ne pentru a discuta despre cum vă putem sprijini proiectele cu soluțiile noastre personalizate și eficiente.

Scroll to Top